Home | Webstore
Latest News: FHM 5 Available - OOTP 19 Available! - MLB Manager 2018 Available Now

OOTP Baseball 20 - Pre-Order Now!

  

Go Back   OOTP Developments Forums > Out of the Park Baseball 19 > OOTP Mods > OOTP Mods - 3D Models

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-2018, 10:28 AM   #1
majoch
Bat Boy
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 19
Thanks: 5
Thanked 52x in 10 posts
Auto-adjust grid not working?

Hello,

Weird issue that I can't seem to work out.

I'm at the final stages of completing a model for my Portland franchise and I can't get the auto-alignment to work.

When I select the bases in the 3D model the fences aromatically align at almost a ninety-degree angle?

https://imgur.com/a/u1BePL9

Any assistance would be greatly appreciated.
majoch is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2018, 05:42 PM   #2
eriqjaffe
Hall Of Famer
 
eriqjaffe's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Under The Christmas Fish
Posts: 6,726
Thanks: 299
Thanked 3,071x in 998 posts
Are you doing this, too?

__________________


I'm also the commissioner of the OTBA. Drop me a line if you'd like to join!
eriqjaffe is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2018, 09:25 PM   #3
majoch
Bat Boy
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 19
Thanks: 5
Thanked 52x in 10 posts
Hey,

Yeah, I am; that's the weird thing. I place all three dots (like so) and the grid turns up way below the "ground" of the model and off to the left, as in the first picture.
majoch is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2018, 11:22 PM   #4
eriqjaffe
Hall Of Famer
 
eriqjaffe's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Under The Christmas Fish
Posts: 6,726
Thanks: 299
Thanked 3,071x in 998 posts
Huh. Not sure, then. Maybe silvam might know something.
__________________


I'm also the commissioner of the OTBA. Drop me a line if you'd like to join!
eriqjaffe is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2018, 05:04 AM   #5
majoch
Bat Boy
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 19
Thanks: 5
Thanked 52x in 10 posts
I fixed this issue through a lot of trial and error; I'm not sure exactly what step fixed the issue but I did the following.

- copied my model piece by piece into a new file. (ie, not Ctrl+A & Ctrl + C)
- Deleted any parts of the model that were below the axes, raising the whole thing by a few inches.
- De-Grouped everything.
majoch is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:58 PM.

 

Major League Baseball trademarks and copyrights are used with permission of MLB Advanced Media, L.P. Minor League Baseball trademarks and copyrights are used with the permission of Minor League Baseball. All rights reserved.

The Major League Baseball Players Association (www.MLBPLAYERS.com ) is the collective bargaining representative for all professional baseball players of the thirty Major League Baseball teams and serves as the exclusive group licensing agent for commercial and licensing activities involving active Major League baseball players. On behalf of its members, it operates the Players Choice licensing program and the Players Choice Awards, which benefit the needy through the Major League Baseball Players Trust, a charitable foundation established and run entirely by Major League baseball players. Follow: @MLB_Players; @MLBPAClubhouse; @MLBPlayersTrust

Out of the Park Baseball is a registered trademark of Out of the Park Developments GmbH & Co. KG

Google Play is a trademark of Google Inc.

Apple, iPhone, iPod touch and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

COPYRIGHT © 2017 OUT OF THE PARK DEVELOPMENTS. ALL RIGHTS RESERVED.

 

Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2018 Out of the Park Developments